CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, November 29, 2007

Big Fat Loser

hI, iT's Me AgAiN. i KnOw My ExAmS hAvE nOt EnDeD bUt ThErE's A 5 dAyS GaP uNtIl ThE lAsT pApEr, So I'm UpDaTiNg A bIt. WeLl, tHeRe'S oNlY oNe PaPeR lEfT aNd ThEn It WiLl FiNaLlY bE oVeR. sTpM wIlL fInAlLy Be OvEr. I sHoUlD bE hApPy RiGhT? wElL, tO tElL tHe TrUtH, i'M nOt HaPpY aT aLl. ToDaY, iS mY cHeMiStY pApEr 2 AnD i ToTalLy FlUnGeD iT. (T.T) dIsApPoInTeD wItH mYsElF. i'M sO sTuPiD. eVeN tHoU i FoCuS sO mUcH oN cHeM, i StIlL cAnT aNsWeR a SiNgLe QuEsTiOn. StUpId StUpId StUpId!!!

I wAs So PaThEtIc In ThE eXaM hAlL. pEoPlE uSe a FuLl 2 HoUrS aNd 30 MiNuTeS tO dO tHiEr PaPeR wHiLe I FiNiShEd AnSwErInG aLl ThE qUeStIoNs I kNoW iN LeSs ThAn 45 MiNutEs. WhIlE oThErS aRe BuSy tHiNkInG oF hOw tO ExPlAiN tHe HyBrIdIsAtIoN oF C2H2, I wAs BuSy ThInKiNg HoW tO eXpLaIn My FaIlUrE tO mY pArEnTs. WhIlE oThErS are BuSy PrEsSiNg tHiEr CaLcUlAtOr To GeT tHe mAsS oF tHe HaLoAlKaNe, I wAs BuSy sHiNiNg My CaLcUlAtOr WiTh A tIsSuE pApEr. NeEd I sAy MoRe? I'm PaThEtIc. (T.T)

HaIz, I'm JuSt NoT cUt OuT fOr ChEm StUfF. hAvE tO fAcE tHe FaCt. I WaS nEvEr gOoD wItH ChEmIsTrY, nO mAtTeR hOw hArD i TrY. I eVeN gAvE uP mY bIoLoGy To StUdY ChEmIsTrY dUrInG tHe HoLiDaYs. AnD sTiLl CaNt AnSwEr A SiNgLe QuEsTiOn. At LeAsT oThEr SuBjEcTs I cAn WrItE sOmEtHiNg ThErE bUt ChEm...No HoPe.

I'm ThE bIgGeSt LoSeR iN tHiS wOrLd. If ThErE iS a LoSeR cOmpEtItIoN, i DiD bE tHe ChAmPiOn EvErYtImE. aT lEaSt I dId Be GoOd In SoMeThInG bUt PrObLeM iS tHeRe'S nO sUcH tHiNg. GuEsS i'M sTuCk BeInG a LoSeR fOrEvEr!! SoMeOnE pLeAsE gIvE mE a TiCkEt OuT oF LoSeRvIlLe LiKe ThE sOnG fRoM sOn Of DoRk.

WeLl, tHaT's ALl FoR tHiS tImE. lOsEr SiGnInG oUt.

0 comments: